20110705

¿Para cuándo la reforma laboral tan buena en el FMI?

Data Estel·lar todosrinos Dimarts 20110705

Llegeixo que la nova escanyapobres oficial del planeta, Christine Lagarde, cobrarà més que el immoral Strauss-Khan, un tiu fastigós la vida del qual és un cotxe de luxe rere un altre.

Cobrarà 551.709$ (381.092€) l'any... 


Mentrestant, el Fons Monetari Internacional obliga a fer reformes laborals que baixin encara més els sous miserables dels pobres... molts dels quals estan, com a mínim, igual de formats que DSK i CL.

D'on treuen els diners? Resposta evident: de nosaltres, dels que paguem impostos... dels grecs escanyats, dels irlandesos ofegats, dels espanyols amenaçats, dels portuguesos trossejats... La immoral Lagarde cobrarà de tots aquells als quals ens obliga a cobrar menys.



La informació de RTVE continua així:

Asimismo, el Fondo reembolsará a Lagarde los gastos en los que incurra en el desempeño de su labor, que serán los mismos que para el resto de los directores ejecutivos así como otros gastos debidamente justificados no recogidos inicialmente en las dietas.

Entres ellos, el FMI abonará todos los gastos realizados en viajes o actos oficiales que requieran su presencia como miembro del Fondo, y también los gastos en que incurra su cónyuge en sus desplazamientos a las juntas del fondo que se celebren fuera de Washington o en cualquier otro acto oficial en los que su presencia como acompañante "sea del interés del Fondo".

Al salario de Lagarde se le aplicará anualmente una subida conforme al aumento del IPC en Washington, y la exministra francesa  tendrá derecho a una pensión vitalicia y un fondo de pensiones, que variará en función de la duración de su mandato.

Por otra parte, los términos de su nombramiento también recogen que deberá viajar siempre en primera clase y que tendrá derecho a un periodo de vacaciones "razonable" y a días libres por asuntos personales, como mudanzas y cambios de casa.


O sia, que la senyorona ha de tenir un tren de vida d'alta velocitat, i ha de tenir totes les vacances que ens prohibeix als altres... i el seu sou no està lligat a una productivitat que mai no tindria sinó a la inflació o IPC... Pensió vitalícia per quatre anys de mandat... és a dir, que no cal que es jubili als 67 anys ni als 68... i a més un fons de pensions, raó per la qual Lagarde es converteix ipso facto en assassina de països, perquè en bona part mercats són els fons de pensions privats. Així que, si aquesta tipa ens ha de defensar... serà d'ella mateixa. 

I els espanyols som uns mandrosos perquè alguns tenen alguns dies de festa... i resulta que la cap del FMI en tindrà també vagi vostè a saber quants... Si la crisi és tan important, i la feina és tanta, seria lògic que ni dies de festa ni vacances per resoldre-ho tot...i cobrar una quantitat simbòlica, perquè ho fa per fer un favor a la Humanitat, no?

I els que no surten a la foto -l'organització del FMI-, els que han permès, votat, acceptat, negociat, aplicat aquestes condicions que van en contra de tot allò que han prohibit als treballadors de veritat de tot el planeta durant dècades... com és que no són amb el seu amiguet Ratko Mladic? Es dediquen al mateix sector.