20171127

Poques Candidatures proclamades 2017 i pobra democràcia

Data Estel·lar comdèiem Dilluns 20171127


Aprofito per contestar el comentari de Carlos qui va escriure: 

Pues los de PACMA demuestran que no se enteran de la realidad del mundo rural porque precisamente los agricultores de mi pueblo y de amplias zonas del campo español se ven afectadas por plagas muy dañinas de conejo corzo y en algunos lugares como Teruel, incluso ciervos; plagas que habrá que acotar con el concurso de los cazadores. Y es que ya se cansa uno de la demagogia política, la verdad.
carlos  

Respuesta: da igual que no se enteren de la realidad. Los demás partidos también tienen sus graves carencias. Aquí lo que interesaría sería la salsa, un partido disruptivo con el orden establecido que rompiera las expectativas estúpidas puestas en el Parlament de Catalunya... que rompa bloques, que rompa los "sí" o los "no", que definiera bloqueos: son 135 escaños. Imagínese 1 ajeno al sarao de banderas, de 155, de DUIs y demás pamplinas que no nos dan pan ni tampoco democracia (por cierto, debate: ¿es la democracia ajena a la utilidad práctica que genera a la población?). Sin Escons en Blanc-Ciudadanos en Blanco, se necesita otro, que podría ser el PACMA, de tal modo que quedarían 134 diputados, lo que hace un número par y el precio para ese escaño único sería muy elevado (se lo rifarían) o habría un posible bloqueo de los bloques.


Passarem a les novetats, tot i que ens encantaria detenir-nos cognom per cognom i veure tots els familiar. 

La dibuixant Pilarín Bayés havia dit en un reportatge de la tele que la seva família tenia vincles a la de Pujol, cosa que explica millor que res el seu vincle en els últims lloc, que sempre són simbòlics, de Junts Per Catalunya. I així podríem seguir amb 3/4 parts dels candidats...

Lògicament a C's, Nacho Martín Blanco és un tertul·lià dretà, habitual del mitjans de comunicació catalans, de molta xerrameca, procedent de l'escola bressol de La Rambla de BTV als anys 2014 aprox, i que un dia ja hagué de dir que era fill d'un jutge... que, si no ets de classe mitjana benestant no surt a la tele si no és que reventa la bombona de butà del teu bloc de pisos.

Amb temps, això es podria per tants i tants, que algú amb l'endoll adequat podria guanyar-se una bonica tesi doctoral en Sociologia de Xarxes Socials i Activisme Polític.

Per tant, sorpresa i novetat: 
Candidatura núm. 8
PER UN MÓN MÉS JUST
Siglas: PUM+J
Candidatura no proclamada

Ja havíem vist que les seves pàgines web no funcionaven. 
Aquest tipus de candidatures tipus "Un altre món és possible" procedien de cap el 1999, de protestes per un món millor i més just. Durant un temps, semblaven  redundants amb un partit tipus Podemos que hauria agafat totes aquestes sensibilitats... però quan poses al capdavant al exJemad de la guerra de Líbia... per molt bé que parlin, potser una altra candidatura no és tan redundant, i quan calles i no parles de manera insistent sobre com el PP colpeja i boicoteja les polítiques públiques per evitar desnonaments, potser el teu partit ha fracassat sense haver ni començat.

Editat el 20171220: en canvi, el 20171210 penjaven un missatge a Facebook dient que sí s'hi presentaven i que demanaven idees. El dia 19 apareixen a la tele i el 20 veig que la web ja els funciona. Entremig, cap més informació, i serà que no hem buscat informació electoral. 


Entra a http://www.perunmonmesjust.cat/#ajuda Ens presentem a les eleccions al Parlament de Catalunya. Ens calen les teves idees. Et sorprendrà el que podem assolir tots junts.
Així i tot, la web Parlament2017 deia aquell novembre en què ens basàvem en dades que entrava en les candidatures no proclamades:
Un total de 8 de las candidaturas provisionales que se presentaron el pasado 19 de noviembre no han sido proclamadas: 6 en la demarcación de Barcelona y 2 en Tarragona. Las de Barcelona son: Por un mundo más justo (PUM+J); La familia paz y libertad (LA FAMILIA); Democracia Nacional (DN); Partido familia y vida (PFiV); Convergentes (CNV); Unidos y socialistas+miedo la Democracia (UNIDOS-*DEf-*Socialistas); y las de Tarragona: Por un mundo más justo (PUM+J); y Ciudadanos Libres Unidos (CILUS).

Las solució al problem és que es presenta a Lleida i Girona però no ho van poder aconseguir a Barcelona. Trists

Perdem també la colorista però molt interessant del pastor evangelista:

Candidatura núm. 11
LA FAMILIA PAZ Y LIBERTAD
Siglas: LA FAMILIA
Candidatura no proclamada

Així com totes les següents:

Candidatura núm. 13
DEMOCRACIA NACIONAL
Siglas: DN
Candidatura no proclamada

Candidatura núm. 14
PARTIT FAMILIA I VIDA
Siglas: PFiV
Candidatura no proclamada

Candidatura núm. 15
CONVERGENTS
Siglas: CNV
Candidatura no proclamada

Candidatura núm. 16
UNIDOS y SOCIALISTAS+por la Democracia
Siglas: UNIDOS-DEf-Socialistas
Candidatura no proclamada


16-6= 8 candidatures concorriran a les Elecciones per al Parlament de Catalunya 2017 en la cutredemocràcia més pobra de totes les que hem patit fins ara.

A l'entrevista feta per Ana Pastor al candidat Miquel Iceta del PSC, el diumenge nit 20171126, per descomptat, Iceta va esquivar totes les respostes. Va repetir 10 cops els seus eixos: que si federalisme, que impulsar Barcelona, que si... res, absolutament res sobre polítiques socials, sobre desigualtat, sobre precarietat, sobre els desfavorits... sí, va dir que el PSC havia abandonat els maximalismes i que no podien imposar el Socialisme de cop i volta (o potser ho va dir Rodríguez àlies Article 135 Zapatero..., tant se val)... ¿com poden ser socialistes aquells, com Iceta, que estimen les portes giratòries del Turbocapitalisme. ? Doncs això explica que no tingués ni una paraula de l'eix esquerra-dreta, per solventar els gravíssims problemes socials que els candidats de les burgesies no volen veure i aconsegueixen no ensumar.

Gairebé dos partits únics, un doble feixisme vestit amb banderes que es diuen demòcrates, que tenen marques Espanyes, fan DUIs, són molt valents quan abandonen el vaixell, tenen comptes en paradissos fiscals, ens insulten la intel·ligència, no responen a res,

L'únic vot pintoresc, que podria servir de vot de càstig o per a incorporar nous temes a l'agenda pública seria el PACMA.

Potser l'única esperança sigui un gran creixement del VOT EN BLANC: si no us agrada ningú, fiqueu el sobre buit. Aneu vestits de blanc.



Un vídeo sobre partits extraparlamentaris per veure que són pocs però pocs pocs:

Inútil Televisió de Catalunya, inútil sistema de gestió de la tecnologia de la Generalitat, inútil CTTI que és incapaç de fer que els vídeos que paguem amb els nostres impostos s'hi puguin inserir fàcilment a tot arreu: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-vespre/els-partits-extraparlamentaris-del-21d/video/5710446/