20121012

Chooopi i la Princeeeeesa soon bueeenos aaamiiigos

Data Estel·lar rimèmbawen Dijous 20121011

El final dels dibuixos animats del dissabte pel matí va arribar amb la sèrie desanimada de Chopi i la Princesa, dibuixos japoneso-californians segons es desprenia dels rètols, i que van abusar de la imatge fixa. La història no estava malament; amb Glénat vam saber que es tractava d'una altra obra d'Osamu Tezuka, i la van traduir en manga com a La Princesa Caballero, però que no era igual, més aviat, força diferent, dels optimistes dibuixos animats.

Per demostrar que no qualsevol temps va ser millor, he optat per col·locar la cançó inicial, amb un vídeo que ja es notava cutre-cutre-saltxitxer al 1986, a part de fer mala olor a massa coses, entre altres a endollisme (aquell nen i aquelles noies devien estar vinculades a algun especulador immobiliari que va voler deixar la seva emprenta àudiovisual i fer un negoci facilet a la tele pública -TVE-).



3 minuts i 10 segons NO ha estat mai habitual en temps pretèrits com a presentació repetida d'una sèrie d'episodis. Ho dic per als que van conèixer la tele posteriorment.

No me'n puc estar de posar aquest comentari al vídeo en la web d'on l'he extret. Hi estic d'acordm, tret que els bons records siguin pel vídeo o per la nul·la qualitat d'animació de la sèrie. Un guió potable en el bon sentit amb uns dibuixos animats potables en el mal sentit:

Tiraera87: Por fin han subido la versión completa y no esa con una introducción a la par. Enhorabuena al que ha subido el video. Muy buenos recuerdos :)
Això va ser emès en català (però amb el vídeo en castellà) a TVE-2 Circuit Català, si no m'equivoco, a hores intempestives -les 8 de la matinada o així-. La sensació que tinc és que durava molt, com si posessin tres episodis (ja sabeu que els animes són indefinits en número d'episodis per definició). Crec que, per una vegada, vam arribar a saber el final d'una sèrie d'aquestes. Pel que veig, també es va emetre al Primer Telecinco (el de "Tu Pantalla Amiga"), però això ja no ho conec.

El millor és que he trobat que això ve de la pàgina retroanime que, en format blog, ha publicat imatges de discos, vídeos VHS i enllaços -alguns suprimits per la CIA en la seva campanya contra la diversió-, sempre relacionats amb animes (dibuixos animats japonesos... "dibuixos xinesos", com els coneixia jo).




Mirin vostès si estem davant d'un lloc de nivell que és el lloc on per fi he trobat alguna cosa sobre Biniki, el drac rosa... No diré que sé francès fins que no entengui què diu aquesta cançó: 


Aquesta sèrie la donavan més o menys relacionada amb el programa PicaPuça (dels pallassos de la Companyia Ínfima La Puça, que eren tres... però que cap a mitjans dels 90 ja eren 2)... Va se una d'aquelles típiques sèries que els enemics que manen als canals de tele només utilitzen per farciment sense comptar amb els sentiments i gustos dels televidents, que ens vam quedar sense saber com acabava.


Després de tants anys de Saló del Manga, ara ja sé que aquestes coses no les sabrem mai, perquè mai no es van publicar ni es publicaran... i a sobre tenen la barra de dir que els que ho ensenyen són pirates (¿us heu adonat que ja no es parla del pirateig informàtic des que Rajoy va arribar al govern, que la prima de risc està disparada, els desnonaments i les protestes sociales, les alternatives, els debats i les idees s'escampen tot i ser silenciats per la premsa oficialista?)